فرم درخواست IRC فراورده های مشمول ارزیابی منبع
مدیر کل محترم اداره غذایی و آشامیدنی
با سلام و احترام
اینجانب ----------------- مدیرعامل شرکت ------------------ به عنوان مسئول سلامت مواد و فراورده های وارداتی، با توجه به کد 10 رقمی اخذ شده به شماره ---------------- مربوط به منبع ----------------- ثبت شده در سامانه TTAC، درخواست دریافت کد IRC برای مواد/ فرآورده ---------------- با نام تجاری --------------را ارائه نموده و با آگاهی از کلیه ضوابط و مقررات سازمان غذا و دارو در خصوص واردات کالا، متعهد به موارد ذیل بوده و در صورت مشاهده هر گونه مغایرت توسط سازمان غذا و دارو ، شرکت تابع اقدامات قانونی آن سازمان می باشد و حق هرگونه اعتراض را از خود سلب شده می داند.
1- پذیرش مسئولیت صحت و اصالت مستندات ارائه شده برای ارزیابی و ثبت منبع تولیدکننده و همچنین مسئولیت هرگونه عواقب ناشی از مغایرت شرایط فنی و بهداشتی و پاسخگویی در زمینه سلامت مواد و فرآورده.
2- اجرای کلیه ضوابط و مقررات جاری سازمان در زمان ورود و ترخیص کالا از طریق سامانه های ذیربط.
3- پذیرش مسئولیت انطباق ویژگی های مواد و فراورده و مواد متشکله با ضوابط و معیارهای ملی و جاری سازمان غذا و دارو و همچنین مسئولیت کنترل و ارزیابی فرآورده توسط شرکت صاحب کالا و مسئول فنی .
4- درج مشخصات فارسي نويس مورد تأييد اداره کل فرآورده های غذایی و آشاميدني طبق ضوابط اعلام شده.
5- صدور مجوز مصرف توسط مسئول فنی و درج شناسه اصالت کالا بر روی بسته بندی مواد و فراورده قبل از عرضه
6- پذیرش مسئولیت مرجوع يا معدوم نمودن محموله هاي تحت مسئولیت اين نمايندگي که مغایر با ضوابط ویژگی های مورد تایید اداره کل فرآورده های غذایی و آشاميدني باشد.
7- انجام کنترل های سطح عرضه PMS حداقل یک بار برای محموله وارداتی از زمان ترخیص کالا و ارائه مستندات به آن اداره کل در هر زمان که درخواست شود.
8- تدوین دستورالعمل فرآیندهای مربوط به فراخوان و جمع آوری ( RECALL ) و آمادگی انجام فراخوان و جمع آوری کالا در هر زمان که مواد و فرآورده های عرضه شده از نظر سلامت مصرف کننده ایجاد خطر نماید.
9- عدم تبلیغ در شبکه های ماهواره ای فارسی زبان غیر مجاز
مهر و امضاء مسئول فنی مهر و امضاء مدیر عامل
پیوست ها: 94344.pdf
شناسه مقاله: 2
گروه: ثبت منبع غذائی و آشامیدنی
تاریخ اضافه شدن: 2021-04-06 23:51:11
بازدید : 5146
Rating (آراء): (16)